Stofzuigen doet iedere Nederlander, het is een snelle en effectieve manier om jouw huis schoon te houden. Stofzuigen is de meest simpele taak in het huishouden, je draait het netsnoer er volledig uit en vervolgens doe je het in het stopcontact. Daarna kun je heen en weer vegen met de zuigmond en klaar is kees, jouw huis is stofvrij. Toch vindt de gemiddelde Nederlander stofzuigen geen leuke taak, dat kan liggen aan de enorme herrie wat ervan afkomt of de slechte zuigkracht van de stofzuiger. In deze blog lees jij welke stofzuiger het beste is voor jou, zodat stofzuigen geen nachtmerrie wordt maar een feestje!

Ontzettend veel keuze in de wereld van de stofzuigers

Tegenwoordig is er enorm veel keuze in stofzuigers. Ze komen voor in diverse vormen, maten en functies. En als de keuze al niet moeilijk genoeg is, zijn er ook verschillende merken die ieder hun eigen design en eigenschappen hebben. Er zijn vier soorten stofzuigers:

  • Steelstofzuigers;
  • Zakloze stofzuiger;
  • Draadloze stofzuiger;

Kies een stofzuiger die past bij jouw wensen en behoeften. Ook is het erg belangrijk om een stofzuiger te kiezen die past bij jouw woonsituatie. Heb jij bijvoorbeeld een heel groot huis met huisdieren? Dan is het verstandig om het werk uit handen te geven aan de beste robotstofzuiger van 2021.

Deze Dyson stofzuiger gaat jou verrassen!

De nieuwe Dyson V11 Absolute Extra Pro is een draadloze steelstofzuiger dat een enorm hoge zuigkracht heeft. Door deze kracht kan deze stofzuiger jouw huis grondig reinigen. De accu gaat 60 minuten mee, hierna moet dit apparaat weer aan de oplader. Via het LCD-scherm krijg jij alle informatie door die jij nodig hebt, zoals de zuigstand en accuduur. Wat bijzonder is aan deze stofzuiger is dat de meegeleverde Torque-zuigmond dat zich automatische aanpast aan jouw vloertype. Kortom, een perfecte allround stofzuiger.

Zakloze stofzuiger; puur gemak

De Rowenta Silence Force Cyclonic RO7681 is de beste stofzuiger voor jou als jij klaar bent met die onhandige stofzuigerzakken. Deze zakloze stofzuiger heeft een erg sterke zuigkracht op zowel harde als zachte vloeren. Huisdierharen is geen enkel probleem voor deze stofzuiger. Verder wordt deze fantastische stofzuiger geleverd met verschillende zuigmonden:

  • Combizuigmond
  • Parketzuigmond
  • Meubelzuigmond
  • Kleine zuigmond
  • Kierenzuigmond
  • Turbozuigmond

Voor elke situatie is er een passende zuigmond die de klus voor jou effectiever kan klaren. De Rowenta stofzuiger is bijzonder stil vergeleken met andere modellen. Daarnaast heeft de stofzuiger een stofemmer van 2,5 liter dat eenvoudig en hygiënische kan worden geleegd. Stofzuigerzakken zijn verleden tijd.

Geef het werk uit handen aan een robotstofzuiger

Niks is idealer dan een draadloze stofzuiger die jouw woning uit zichzelf schoonmaakt. Na het eenmalig instellen doet de robotstofzuiger alles zelf. De beste robotstofzuiger voor bijna elke situatie is de Neato Botvac D7. Deze geweldige robotstofzuiger zuigt 500m2 en is voor dik 2 uur draadloos te gebruiken. Via een app kan jij het schoonmaakgebied instellen en kan jij bekijken hoever de robotstofzuiger in zijn schoonmaakprogramma zit. Verder is de robotstofzuiger voor alle vloertypes geschikt en kan hij huisdierenharen opzuigen.

Stofzuigers vergelijken doe je zo!

Twijfel jij na deze blog nog steeds over welke stofzuiger het beste is voor jou? Klik dan hier en vergelijk de beste stofzuigers van heel Nederland!