Op zoek naar een enorme stalen wegplaat van 6 meter lang? Ze zijn verkrijgbaar bij B.V. van H. van Meekeren. 5 meter lange rijplaten zijn erg populair, maar er worden steeds vaker 6 meter lange rijplaten besteld. Wanneer kies je voor een oprit van 6 meter? (Extra lange) wegplaten worden veel gebruikt voor tijdelijke bestrating op bouwplaatsen, parkeerterreinen en bedrijventerreinen. Het beschermt het oppervlak en voorkomt dat het voertuig zinkt. Het voordeel van deze lange wegplaten is dat ze snel geplaatst kunnen worden en door het ruime oppervlak is de nauwkeurigheid die nodig is voor het leggen ook erg laag. Breng onmiddellijk een efficiënt wegenbouwpad aan.

De stalen oprijplaten van 10 of 12 meter die we graag willen opmerken, is dat de op dit moment bestelde opritten steeds breder en breder worden. De reguliere panelen van 1,5 meter breed worden minder vaak besteld, terwijl de panelen van 3,5 meter breed vaker worden besteld. Maar ook de lengte van het bord wordt steeds groter. Het 6 meter lange flatpanel is erg populair, maar we zien een toenemende vraag naar lengtes van 10 meter en zelfs 12 meter. De dikte is 15, 16 of 18 mm. De stalen verkeersborden van H.van Meekeren Infra b.v. zijn door heel Nederland uit voorraad leverbaar. Ze hebben een grote voorraad materialen en zijn expert in het kopen en verkopen van stalen wegenplaten. De meeste verkeersborden zijn aangepast aan deze volgorde. Omdat elke gebruiker zijn eigen wensen en voorkeuren heeft. Bijvoorbeeld of u een logo, gaatjes of afgeronde hoeken wilt aanbrengen. Het logo zorgt voor een snelle identificatie van de plaat op de bouwplaats en verkleint de kans op diefstal.

https://www.vanmeekereninfra.nl/stalen-rijplaten/